Pengikut

Rabu, 28 September 2011

Preview Shootz! #4

Salam...

Shootz! #4 sekarang dalam proses final editing. InsyaAllah minggu depan akan masuk printing.

Terima kasih pada semua yang terus menyokong Shootz! dan Komik-M..

Sini saya mahu berikan sedikit preview Shootz! #4.


Saya beri 10 mukasurat pertama komik ini untuk mengubat debaran korang. Muahmuahmuahmuahhhh....


Mana boleh lebih2... tak syiokkkk arrr...!!! heheeeee



















Namun... ini bukanlah layout sebenar komik ini. Beberapa dialog dan bubble dialog akan diubahsuai melalui proses editing yang dilakukan editor.

Terima kasih sekali lagi.. Harap korang enjoy bile baca komik keseluruhannya nanti...

Jumpa lagi...

Salam..

9 ulasan:

  1. Reja .. yg ni ko guna Manga studio punye software ek?

    BalasPadam
  2. Ya betul... Ini saya guna 100% mangastudio.. heheee

    BalasPadam
  3. reja.. blh tanya x? aku baru je istall MS ni.. msh lg terkial2.. blh tak aku refer kat ngko kalo ade pape 'persoalan di minda' ttg MS ni ^_^

    1.bdway aku nk tnye, camne nak import skecth or image ke MS?
    2. camne nk save file MS ke jpeg (utk print)

    BalasPadam
  4. Untuk import... click File>Import> Photoshop/Image File

    untuk save ke jpeg... click File>Export> image file(dimension)... pastu setting ikut kesesuaian

    File>Export>Image file(in pixels) pun boleh.. lebih kurang je...

    BalasPadam
  5. terima kasih reja... ape2 hal nnti, aku refer kat ngko blk ^_^

    BalasPadam
  6. reje rase2 ble boleh keluar ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'a bile bolh kuar

      Padam
    2. Shootz! #4 sudah pun terbit. Sudah berada di kedai-kedai buku yang menjual Komik-M.

      Padam
    3. Rizka Ziarani7 Jun 2012 3:08 PTG

      Ahh..tak sabar nak beli buku shootz#4 ni!
      Saya hanya ada shootz yang ke 1,2 dan 3 je..
      tak pe lah nanti saya beli..wahh ! terbaik Komik-M ni!

      Padam